Treinen

banner-treinen

Treinen

Treinen huren

Een trein is een ideale attractie voor diverse gelegenheden: denk aan een braderie, een winkeliersactie (eventueel met reclamemogelijkheden) of een buurtfeest. Wij beschikken over treinen die lopen op diesel. De treinen doen uw verbeelding spreken: er komt rook uit de schoorsteen van de Mini Express. Bij JK Attractieverhuur huurt u een trein inclusief machinist op basis van 4 uren. De treinen mogen op de openbare weg en ze zijn snel klaar voor gebruik.

Mini Express

Onze exclusieve kindertrein met 20 zitplaatsen is een echte topper. Deze trein, die wordt bestuurd door een machinist van JK Attractieverhuur, zal tijdens uw festiviteit herkenbaar zijn door het rookspoor dat hij achterlaat door de echte rook die uit de schoorsteen komt. Behalve opvallend is onze Mini Express ook praktisch: hij heeft geen rails nodig, omdat hij op luchtbanden rijdt en dus iedereen over het hele feestterrein een ritje maken kan.
De Mini Express is 9 meter lang, 1,60 breed en heeft een draaicirkel van 4,5 meter. De Mini Express rijdt op diesel.

Huurprijs Mini Express:

Kindertreintje huren

Wilt u uw gasten op een ludieke manier vervoeren tijdens uw evenement of wilt u op een originele manier het vervoer regelen tijdens een vrijgezellenfeest? Dat bent u bij ons aan het juiste adres!! Deze trein is ook zeer geschikt voor volwassenen!!! Onze trein is uniek in Friesland. Deze kindertrein is wat kleiner en heeft 12 zitplaatsen hij heeft geen rails nodig, omdat hij op luchtbanden rijdt en dus iedereen over het hele feestterrein een ritje kan maken.
De kindertrein is 6 meter lang, 1,20 breed en heeft een draaicirkel van 3,5 meter.

Huurprijs kindertrein:

Halve dag incl. machinist € 300,00;
elke uur extra komt er € 75; bij

Heeft u interesse en wilt u een kindertrein huren neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord en we kijken nu al uit naar een prettige samenwerking dus hopelijk tot snel.

Interesse? neem contact op

Huurprijs kindertrein€300,00Per halve dagOfferte aanvragen
U kunt ook telefonisch contact opnemen met Jeroen of Chantal Kelderhuis:
0515-230 779 of 06-553 957 91
Mailen kan naar info@jkattractieverhuur.nl
Liever teruggebeld worden?
Vul hieronder uw telefoonnummer in.